24.10.2011, 10:14

Колежански блясък


Какво по-голямо вдъхновение за успешна седмица от парти рокля в пайети и колежански бомбър, наметнат над нея. А ботите Balenciaga са просто черешката на тортата.

Интересна ни е историята, която стои зад аутфита. Като че ли в събота тази дама е била на страхотно парти, след което се събужда в късен неделя следобед в апартамента на гаджето, където от любов и италианска паста не остава време за делнични мисли, затова когато будилникът издрънчава в сутринта на понеделник, й остава само да наметне якето на любимия и да скочи в таксито към работа.

via Le Fashion

Междувременно ние очакваме твоите попадения от столичните улици. Сподели с нас и всички останали най-готино облечените хора, които срещаш. Заедно със снимка/снимките на твоето стрийт стайл попадение (това може да си ти, приятел, майка ти или баба ти, режисиран кадър, непознат, скитник и т.н. ) ни изпрати и какво си си харесал от аутфитите на героите от чуждестранната ни селекция. Ние, заедно с нашите спонсори, сме се нагърбили със задачата да го осигурим, за да го имаш.

Очакваме кадрите ти следващите три седмици, след което ще публикуваме тези, които най-добре пресъздават идеята ни и те ще получат подаръци от нас. Сред наградите ни има кецове, суичъри, часовници, колани, ризи, пуловери, слънчеви очила, т-шърти и други, до една емблематични за добрия стрийт стайл вещи.

Още чети тук.


16 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар