20.10.2011, 16:09

Sofia Street Style става на 3 години и половина. Време е за промяна. Ето как искаме тя да се случи…

Най-прекрасни наши хора, тези, за които работим, тези, за които мислим и за които ни е кофти, ако не успеем да зарадваме, съобщаваме ви с радост и гордост, че на 24-ти този месец нашият сайт става на точно 3 години и половина. Или точно на 42 месеца.

Не сме преброявали „пилците“ си, но приблизителният им брой е около 900.

Сега, за да отбележим това важно събитие, защото факт е, че когато започвахме, беше наистина трудно, а да го развием до база от 900 избрани, пъстри и красиви софийски лица, се оказа дори по-сложната задача, те каним на приключение.

Добави обектива си към нашите, присвий очи и ти, за да видиш красотата наоколо. Нека „хванем в крачка“ София заедно, такава, каквато всеки от нас я среща и изпуска всеки ден, а толкова не му се иска да се е разминал.

Нека се огледаме, но не поединично, а заедно.

Около нас има велики жени, прекрасни малки мъже и жени, в чиито очи „свети“ цял един свят, елегантни и силни мъже с безупречен стил, деца, красиви като картина, с които ти се иска да играеш цяла сутрин, възрастни дами, достолепни господа, най-красиви, когато са хванати за ръце, в чиито жестове се чете най-ценното – осъзнатото чувство за живот. Майки с кореми, татковци с колички, мъже с букети, хора с усмивки, жулиети, ромеовци и още…

Хайде да ги хванем, защото знайно е – всяко хубаво нещо иска поглед и поне миг внимание, иначе отминава безвъзвратно.

Снимай, изпрати, участвай в този пъзел – пъзела на един жив, възторжен, фантастичен град. Очакваме твоите предложения на editorial@viewsofia.com

А за да има тръпка, за всеки, който улови града, за да не го изпуснем, и чиято снимка публикуваме, ще има изненада.

А тя е следната:
В следващите 20 дни ще публикуваме хора от целия свят, облечени така, както ни харесва на нас и както мечтаем да виждаме София. Важното допълнение е, че всеки от тези хора има специална харизма, има дух, ореол, както чисто моден, така и човешки. Виж лицата и очите им, виж насладата от живота в тях, виж заразяващия пример на самочувствието и свободния избор.

Следи селекцията ни, и си харесай по нещо от аутфитите, които ти се сторят най-близки до теб и твоя вкус.

Изпрати заедно с кадъра или кадрите от улицата и това, което си си заплюл, за което мечтаеш.

Ние, заедно с нашите спонсори, сме се нагърбили със задачата да го осигурим, за да го имаш.

Сред наградите ни има кецове, суичъри, часовници, колани, ризи, пуловери, слънчеви очила, т-шърти и други, до една емблематични за добрия стрийт стайл вещи.

Разгледай, снимай, сподели, влез във филма. Той е много интересен, но може да бъде разтърсващ. Да го направим.

Бел.ред. Приемаме всякакви кадри, включително и режисирани, черно-бели, фантазни, масови, единични, от днес, вчера или отпреди години, стига да носят онази магия, за която разказахме по-горе.

Очакваме в следващите 3 седмици твоя прочит на задачата.

Наградите ни са прекрасни, но не толкова, колкото може да стане градът ни, ако го подхванем заедно.

Започваме с нашите примери-любимци утре.

Следи, заплювай си, снимай, коментирай, мисли, пращай и бъди част от следващия епизод.



9 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар