21.12.2012, 12:58

Socially addicted: Светлозара

Поредица на SofiaStreetStyle и ViewSofia продължава с прекрасната Светлозара.

Тя е чаровна и много смела, което определихме по постъпката й в края на лятото, когато подстрига дългата си коса почти до кожа, но смеем да признаем, че безумно много й отива така. Имайки предвид този факт, я определяме като екстремна, а начинът й на обличане определено много ни допада и признаваме, че има стил, което пък я изстрелва моментално в новата ни рубрика за интересни хора, а Зара определено е една от тях.

Учи трета година философия в СУ „Климент Охридски”, а в момента е в Бари, Италия по програмата Еразъм и съдейки по снимките й в социалните мрежи, се забавлява с всички сили.

Ето какво научихме от нея за София.

Мястото с най-добрите партита в София …зависи от нагласата, но аз предпочитам Black Label и Sofia Life Club , защото харесвам изпълнения на живо с хубава музика. Харесвам това, че мога да чуя нещо различно и ново като изпълнители. Не харесвам масови партита с прекалено много хора, блъсканица, лудница и музика, която аз лично не мога да оценя.

В София може да се случи наистина добро забавление, когато..правилните хора са в добро настроение и са на правилното място, с правилната музика.


По нощния живот, София прилича на… себе си . Всеки град пулсира различно.

Тук категорично не ми достига… повече места за разходки, без коли …Също така заведение с по-внимателен подбор на клиенти, насочен към определена таргетова група, хора, които не желаят да слушат хаус, чалга, хип – хоп или комерсиална музика . Например, един хубав джаз клуб би бил страхотно начало към обогатяването на музикалната култура в нощна София…а защо не и два.

Когато имам нужда от добро кафе отивам в… One more bar, Park bar, By the way, Vestibule, защото … мога да съчетая хубавото кафе с приятна компания и ненатоварваща обстановка, а освен това локациите им са много удобни за мен, тъй като живея на близо.

Изключително романтична е обстановката …в Tavan, макар че не мога да отговоря със сигурност, но да кажем, че гледката е много добра вечер. София е красива през нощта.


Много вероятно е да се влюбиш на място като… Adi’s cook and book, защото… има СТРАХОТНА градина, направено е много оригинално, с вкус и внимание към детайла. Можеш да намериш страхотна и по-нестандартна кухня и хубави вина … Спокойна и уютна обстановка. Аз наистина се влюбих в това място. Идеално е за закуска с кафе, за обяд или пък за вечеря, а най – хубавото е, че можеш просто да седнеш сам на чаша чай или вино и да почетеш книга.

Най-качествената кухня, която аз познавам … зависи от настроението ми. Мисля , че в София има много места с хубава кухня. Не харесвам големите вериги, предпочитам малки ресторантчета. А когато нямам много време през деня Supa Star e най-доброто решение.

Shopping маршрутът ми задължително включва … по-скоро нищо, защото нямам такъв, нито пазарувам в интернет . Не мога да загубя цял ден по магазините, просто не ми доставя удоволствие. Предпочитам импулсивните покупки . Естествено, някой път съжалявам.

Бих предпочела да усещам повече… усмивки по улицата и миризма на печени кестени.

Какво включва списъкът ти със страхотни подаръци? – Интересна книга, билет за концерт, хубав шоколад или колекция с хубави филми. Не гледам много много филми онлайн. Липсват ми видеотеките в София.

Първото нещо, което правиш с нетърпение, когато се прибереш от чужбина или от провинцията? Правя всичко с нетърпение, когато се прибера.

I am addicted to … дългите разходки из града, особено късно вечер. Харесвам района около Народния театър и Докторската градина. Мисля, че София става все по-красива, доставя ми удоволствие да виждам тази промяна. Например, Витошка изглежда все по-добре с музикантите по улицата, повече зеленина, пейки, приятни барчета.


27 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар