5.12.2012, 12:13

Сутрешен сблъсък: ВИСОКИ БОТУШИ


Изборът на Ярослава

Софийските улици са истинско приключение и аз избягвам обувките на висок ток, особено през зимата, когато проходимостта е още по-затруднена.

Харесвам да нося дългите ботуши с красиви рокли. Тази комбинация ми е една от любимите и почти всекидневно се възползвам като слагам чорапогащник или клин. В случая си избрах божествена рокля от French Connection с къс ръкав, защото в офиса е истинско лято, но навън е студена зимна приказка и задължително искам меко и голямо палто, което да ме прегръща силно и да ме пази от бялата виелица. По принцип, не излизам от вкъщи без шал, но в случая реших да го премахна от визията си, но оставих любимите ръкавици, които в този случай са от Mango и са в много готин принт, който да отива на цялостна визия. Чанта е малка и удобна от Fendi, очилата, без които също не мога през нито един сезон са Ray Ban. Аутфита ми завършва с прекрасна гривна със златни детайли от Bex Rox.


Изборът на Пламена

Колкото по-дълги, толкова по-красиви. Тези ботуши Rag & Bone са достатъчно прекрасни, за да не се налага да акцентирам на нищо повече от външния си вид, освен на тях.

Затова залагам на изчистена, нежна и чудесна жилетка с чифт кокетни джинси, гривна , обикновена бяла риза с позлатени копченца MANGO, много свежи винтидж очила и, разбира се, повече от уникална чанта LANVIN . Готова съм за дълги неангажиращи разговори пред камината, а навън да си се гонят студени ветрове, мен това не ме интересува. Влюбена съм в мисълта за топлина през зимата, дегустация на вина в елегантен дом с луксозен свят във вътрешността и т.н. … Ще се видим там!

 


9 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар