24.08.2017, 15:22

Мъже и улици: Цветовете на есен 2107


С един поглед към световните модни подиуми можем да разберем, че земните тонове са голям хит тази есен. Цветове като каки, бежово и тъмно кафяво бяха представени в Лондон, Ню Йорк, Милано и Париж като една от основните тенденции за наближаващия хладен сезон.

Днес заедно с Trendhim – магазин за мъжки аксесоари представяме няколко начина, чрез които мъжката част да включи тази тенденция в гардероба си.

Бежово палто

Бежовото палто е класическа мъжка горна дреха, която винаги е на мода. Освен, че топли в хладните есенни дни, предоставя и доза класически дух към иначе семпъл аутфит. Подобно палто може да бъде намерено в различни кройки, размери, нюанси и цени според всеки вкус. Инвестицията в бежово палто си струва, тъй като е класическа дреха, която винаги ще изглежда стилна, съвременна и на място.


Аксесоари

Що се отнася до мъжките аксесоари, изборът е голям. Можете да намерите начин да съчетаете собствения стил с моментните тенденции и да не се чувствате като жертва на модата. Тъмно зелена вратовръзка в заглушен тон ще придаде на офис облеклото доза характер и иновативност, а вратовръзката ще можете да ползвате и за официални събития.

При ежедневния аутфит добър избор е мъжката кожена гривна в тъмно кафяво. Този аксесоар ще направи цялата визия по-модерна и интересна. Освен това кожената гривна носи духа на рокерското излъчване и това на „лошото момче“.

Друг начин да включите земното чувство в тоалета си е чрез дървени аксесоари. В момента дървените папийонки са голям хит, както и дървени бутонели, обици и визитници.

Чанти

Можете да заложите на земните цветове и при избора на чанта, било то раница, лаптоп чанта или сак. Друга тенденция, която бе забелязана на световните модни подиуми, е военният стил – най-вече в тъмно кафяви и каки тонове.

За ежедневна разходка чудесен избор е раница в милитъри стил, при офис атмосферата можете да разчитате на лаптоп чанта от кафява или бежова кожа. Кожата е и издръжлив материал, така че ще можете да използвате чантата си дълго след тази есен. Земните тонове са класически и неутрални и пасват добре с много други цветове.

Обувки

Освен чантите, ежедневните обувки също сменят кожата си, за да са в тон с наближаващата есен. При много марки в момента можете да намерите кецове в земни зелени и кафяви тонове, както и в милитъри стил.


0 Коментар

Добави коментар

Добави коментар