5.03.2013, 12:28

Socially addicted: Вела

SofiaStreetStyle и ViewSofia продължават с рубриката Socially addicted, в която днес ти представяме Вела. Тя е на 24, учи PR и работи като специалист онлайн реклама в София Гайд.

Усмихната и много шумна, тя е позитивен човек изпълнен с много любов към всички! Все пак обаче, има две неща, към които чувствата й са някак по-силни.  Това са виното и, колкото и нелогично да звучи от позицията на възрастта й, Графа. Но докато Влади Ампов е детски блян превърнал се в навик, то виното е това, което открива наскоро и в чийто свят се опитва да навлезе напълно. Мечтае някои ден да организира събития, които обединяват изкуство, хубава храна и вино, но до тогава ни черпи с тъмна чаша малбек и отговаря на нашите въпроси…

Мястото с най-добрите партита в София е… Once upon a time Biblioteka, защото всички тези книги там създават приятна и уютна атмосфера (страхотна комбинация между книги и партита). Харесвам хората и музиката в Culture beat, както и в La Cubanita. Не робувам на определен стил, харесвам различните хора и музика.

В София може да се случи наистина добро забавление, когато… съм в компанията на любимите си приятелки. Зареждат ме с много позитивна енергия, независимо от мястото.

По нощния живот, София прилича на… съседките ни… Букурещ и Белград.

Тук категорично не ми достига… определено тук ми липсват усмихнатите хора по улиците, много е сиво за съжаление всичко. Не са достатъчно според мен и винените барове в София!

Когато има нужда от добро кафе отивам във… тук съм доста „поамериканчена“ винаги се отбивам в Starbucks или Costa.

А най-добрите коктейли.. One more bar, страхотно мохито!


Най-качествената кухня, която аз познавам .. доста изтъркано и тривиално, но италианската, разбира се придружена с хубаво италианско вино. Имам и любимо място,  където откривам и двете неща и посещавам всяка седмица – Ciccione!

Изключително романтична е обстановката … за шок и ужас на всички Лондон. В целия хаoс и сивота там успявам да намеря истинска романтика. Обичам това място ужасно много.

Много вероятно е да се влюбиш на място като… парка, там повечето хора са спокойни и усмихнати, изолирани от хаoса на улицата или градския транспорт.

Shopping маршрутът ми задължително включва … избягвам моловете, задушавам се в тях. Предпочитам магазините по пресечните улички на Витошка. Всеки път откривам нови уникални малки магазинчета. Нямам любима марка или магазин, но в последно време съм голям фен на Muse Shop.

Бих предпочела да усещам повече… любов, позитивизъм, усмивки, чист въздух и морския бряг.

Какво включва списъкът ти със страхотни подаръци? Обичам да получавам картички, определено! В списъка ми присъства и домашен любимец – куче, но все още никой не се решава да ми го подари!

Първото нещо, което правиш с нетърпение, когато се прибереш от чужбина или от провинцията? Обаждам се на най-близките си приятели и излизаме заедно да изпием неопределено количество вино. При по-дълъг престой в чужбина по възможно най-бързия начин се опитвам да се добера до българско краве сирене.

I am addicted to… любов, приятели, вино и усмивки!

 

 


24 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар