22.01.2013, 17:36

Socially addicted: Милена

Поредица на SofiaStreetStyle и ViewSofia продължава, а днес ти представяме Милена. Тя е на 24, занимава се със PR и работи упорито за популяризирането на столично заведение и роден DJ. Към момента заема и длъжността маркетинг асистент в Avant-X Technology и пише в блога си за електронна музика PLAY it LOUD.

Въпреки натоварения си график, тя обожава нощния живот и партитата и не пропуска  голямо такова, когато се случва у нас. Определя се като „парти турист“ и често пътува извън страната, за да се позабавлява, когато това се наложи.

За нощния живот, за най-добрите места за кафе, хубави коктейли и още нещо, попитахме Милена, защото забавлението й е в кръвта и защото има доказан статут на Party Animal (бел.ред. купонджийка, ако трябваше да е на български):

Мястото с най-добрите партита в София е… Culture Beat! Защото музиката е винаги изненадващо добра, а хората са красиви, щастливи и неуморни. Ялта също ми е любима дестинация, но там винаги има прекалено много хора и напоследък взе да ми писва да прекарвам половината си време от вечерта чакайки за бар или за тоалетна. От рок заведенията, винаги залагам на безпаметно щури нощи в Rock’n’Rolla.

В София може да се случи наистина добро забавление, когато… съм с голямата парти дружинка и всички сме си взели широките усмивки и настроението.

По нощния живот, София прилича на… Белград (и в пряко и в преносно значение).


Тук категорично не ми достига
… Нещата са две! Първото е добър манталитет и ценности, а другото е разнообразие на имена от световната клубна сцена.

Обикновено се канят едни и същи гости, които са добре познати на клъбърите у нас и гарантирано винаги пълнят клуба. Разбирам прекрасно, че много от посещаващите тези партита, нямат култура на слушане на електронна музика, а просто някой им казва, че партито ще е мега и те са първа писта на него, но това ме дразни. Хубавото обаче е, че след 2 години отчаяно чакане, моят номер 1 ще бъде в България на 1 март. (тук ако не се счита за реклама мога да го кажа – Maceo Plex!)

Когато имам нужда от добро кафе отивам в… Starbucks. Стар навик, останал ми от USA.

А от добър коктейл в… Memento.

Най-качествената кухня, която аз познавам... Средиземноморската и италианска. Напоследък се появиха страхотни места в София, които я предлагат на разумна цена и ниво, достойно да си „оближеш пръстите“!

Изключително романтична е обстановката… в Париж, mon amour!

Много вероятно е да се влюбиш на място като… улицата, защото при продължителен контакт с човека, магията се разваля.

Shopping маршрутът ми задължително включва… от магазините по моловете – държа само на DIESEL. След това задължително минавам през RUSH, а напоследък тенденциозно се заглеждам в на пръв поглед необещаващи магазинчета, които обаче крият изненади.

Бих предпочела да усещам повече… нови хоризонти, свобода, слънце, солена вода и… истинска любов.

Какво включва списъкът ти със страхотни подаръци? Предпочитам нещица в лимитирани бройки, hand-made или пътуване (без значение къде, стига да е ново усещането, което ми носи).

Първото нещо, което правиш с нетърпение, когато се прибереш от чужбина или от провинцията? Първото нещо е да се обадя на приятелите си и да излезем за по питие и разходка по софийските улици. Чувствам силна топлина, че съм си вкъщи! В края на годината бях в Холандия за 9 дни, на седмия бях готова да си тръгна и да съм там, където ми е мястото, въпреки че беше дълго мечтана дестинация за мен!

I am addicted to… positive vibes, които могат да са плод на приятелите, музиката или просто нещата, които ме правят щастлива!

 


3 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар