11.01.2013, 14:38

Socially addicted: dj Kiki

Мястото с най-добрите партита в София е …там, където са всичките ти приятели. Но 3 от любимите ми дестинации са Club Sugar, Rock IT и Yalta. Sugar независимо от това, че смени локацията си остават номер едно дестинация за феновете на черната музика в София. Винаги приятни хора и страхотна атмосфера. Rock IT е така да се каже ново, но уникално място за забавления. Пускат страхотна рок музика, като диапазонът им стига от страхотните вечни рок хитове до най-здравите жици. Заведението е страхотно! A Yalta мисля, че няма нужда да бъде коментирана … заведението с история в София. Винаги разнообразни и приятни партита. Но ако трябва да съм честен…и оркестърчето в Night Flight много ме обича. Но пак повтарям, където са приятелите, там е купонът !

С какво се занимаваш в Германия?  Как е там нощният живот, жените? Забавлявам хората по нощните заведения. Диджей съм от няколко години насам и пускам музика в едни от най-добрите клубове в цяла Германия, Холандия и Белгия. Нощният живот и партитата са страхотни там. Винаги изпълнени със страхотни хора, които знаят как да се веселят до зори на страхотна музика. А жените там…по-хубаво от родното няма, но винаги има и изключения сред германките.

Според теб като Dj,  каква трябва да е музиката за върховно изживяване? СИЛНА! Но ако трябва да се огранича в стил от музиката не мога. Един диджей може да постави рамки и стил на музикалната среда, в която иска да се изявява, но това не означава, че другите жанрове музика не съществуват за него. Когато пускам музика винаги изпитвам върховно изживяване.

В София може да се случи наистина добро забавление, когато.. приятелите са с теб и атмосферата на заведението и музиката допринасят за доброто настроение.

По нощния живот, София прилича …доста на Амстердам и Мадрид. На всеки ъгъл различно парти със страхотна атмосфера. Дискотеки и барове, пълни с хора, знаещи как да се забавляват.

Тук категорично не ми достига… поле за изява и развитие на музикалната сцена. България географски е разположена в сърцето на Балканите. Влиянието на музикалните ни стилове от съседните ни държави е по-силно от влиянието на западноервопейските. Аз избрах да се развивам в областта на хаус и черната музика. Не казвам, че когато се прибера в България не обичам да ми тропат на барабанчета по родните ни кръчми, но хаус диджей в България при добри познати в музикалната среда и страшно много изяви на родна почва стига до популярен диджей в България, а когато си в държава, като Германия, при упорит труд и постоянство ти се отварят директно врати за съседни държави и не само. В западна Европа, когато градиш име, след време то е известно на публиката не само в една държава. Просто там музикалните стилове като хаус /денс и  хип-хоп са по-развити и основни на музикалната сцена, за това израстването там е и по-голямо. И все пак, публиката е най-важна за развитието на един музикант.

Когато  имам нужда от добро кафе отивам в… една страхотна квартална сладкарница в Кьолн/Германия, където се прави най-ароматното и най-уникалното кафе. Но когато съм си в София ходя в Costa или Мементо. Винаги знаят как още с първата глътка да отключат усмивката ти за деня.

А вкусен завършек на сутринта след хубаво парти… където и да купонясваме с приятели, колкото и да сме далеч.. винаги имаме сили  и страхотен апетит за по един дюнер от Сточна гара. Но когато искаме да разнообразим, се спираме в Уго на Витошка или пл. Славейков.

Определено най-добрите бармани работят в … Rock IT !! И са барманки! Винаги знаят как да те зарадват с някой  приятен шот. Текилата там е уникална!!!

Shopping маршрутът ми задължително включва … един  страхотен магазин за дрехи в една от преките на Витошка, малко преди Патриарха . Там винаги намирам нещо, което да ми хареса.

Бих предпочел да усещам … малко повече оптимизъм в хората.. прекалено песимистични станаха всички. Иначе аз съм екстра.. усещам точно правилните неща и нямам нужда от други усещания.

С кое не можеш да сравниш нощният живот на София? Че винаги се знае само началната точка на купона… след това ти разказват къде сте били и какво сте правили. Отпускам се повече и се чувствам в свои води .

Първото нещо, което правиш с нетърпение, когато се прибереш от чужбина или от провинцията? Да си легна на леглото вкъщи. По-удобно и приятно място няма на целия свят! След това се започва с безкрайните обаждания на приятели и вечерта всички излизаме заедно. Не обичам да им казвам точната дата, когато се прибирам , защото ми доставя удоволствие да ги изненадвам всичките.

 


10 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар