10.07.2012, 11:35

Manicure, Mon Amour. Новата лятна игра на ViewSofia и Bourjois!

Маникюрът, помислен и направен с фантазията, смелостта, вдъхновението и любовта към всичко красиво, което ни диктува лятото.

За да участваш, необходимо е да направиш ноктите си красиви, да снимаш маникюра си и да ни изпратиш снимка. Към нея приложи кратко изречение, посветено на вдъхновението си да направиш и покажеш точно този маникюр.

Необходимо е на теб да ти харесва и няма никакво значение дали е изработен от самата теб, от приятелка, съседка, сестра или професионалист в студио или салон.

Може френски, може пастелен, също така нарисуван или напълно неочакван.

Нека да направим реверанс към толкова важния и толкова обичан женски жест – поддържането и грижата за красивите нокти. Да импровизираме и фантазираме и да се забавляваме.

Снимките на най-красиво справилите си майстори или притежателки на маникюр, ще се публикуват във View Sofia, а двамата най-добри, след гласуване, ще спечелят пълната и фантастичната ни награда – палитра от 9 цвята на най-новия прекрасен продукт на френските магьосници от Bourjois – 1 Seconde Nail Enamel.

А това е най-добрият лак за нокти, който можем да си пожелаем за лятото.

Ултра бързосъхнещ, в рамките на миниатюрното време от 1 секунда, той е перфектният избор за всяка от нас, която бърза, но иска да е красива. Която обича разнообразието и й харесва да сменя лака си бързо и безпроблемно по няколко пъти на седмица, че и на ден, но не иска да посвети целия си ден на лакиране и съхнене. Изборът от цветове е зашеметяващ, секси, нежен и неповторим и мами с изобилието си, а качеството на самия продукт доближава домашната грижа съвсем непосредствено до професионалната.

Феерично коралово, Деликатна роза, Червено кадифе … звучат като музика във вечно жадните ни за красота сетива.

Затова те чакаме от днес до 19-ти юли с твоя вариант на красив маникюр.

През това време най-добрите предложения ще публикуваме на страниците си, а след края на периода ще обявим най-добрите, от които след гласуване ще се изберат и двамата печеливши.

Направи ноктите си красиви за лятото, изпрати ни ги на igra@viewsofia.com и, ако си от двамата най-добри, палитрата е твоя. Благодарение на Bourjois.


13 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар