27.06.2012, 16:39

Щрак! Изведи стила си на разходка – ПРИКЛЮЧИ! Още петима взимат награда!

И след като петте дами – лица на съвместната инициатива на Sofia StreetStyle и TLC получиха вашето одобрение и вот в рамките на една седмица, настъпи моментът, и ти можеш да бъдеш герой с награда!

След като добавихме към стила на Боряна,Русана, Мария, Станислава и Аня по един красив чифт червени кожени ръкавици, подарени от телевизията на дамите – TLC, сега е ред на петима от вас – ГЛАСУВАЛИТЕ за своя любим кадър от поредицата, сме подготвили 5 iPod-а, в супер готин мини дизайн.

Ако видиш името си по-долу, значи си късметлия.

1. Аспарух Калянджиев
“Моят глас е за Станислава. Много симпатично и искрено на вид момиче :)”

2. Йоана Иванова
“И моят фаворит с червени ръкавички определено е Аня! Тя е свежа, лятна и стилна. Стилът й е страхотен. Определено ми се иска повечето момичета на нейната възраст да изглеждат така. От цялата й визия лъха спокойствие, небрежност и лекота. Определено това е и моят стил. “

3. Диана Кущова
“Гласувам за Мария Конакчиева. Много, много елегантна!”

4. Галин Методиев
“ Харесва ми Русана – слива се с градстата среда, с тоновете и с настроението. Подходяща е точно за този ден и точно за този момeнт. Поздравления затова, че сте я уловили. При други обстоятелства, може би нямаше да се впише, но сега – This is perfect!”

5. Лазарина Дончева
“Гласувам за Борянa – много е свежа, различна и позитивна! Трябва да има повече такива хора като нея – със собствен стил и мнение, които не се притесняват как биха изглеждали в очите на тълпата.”

Поздравления!
Очакваме печелившите на адреса на редакцията, за да получат своя подарък лично или да се свържат с нас за изпращане по куриер до 10 юли включително.


4 Коментарa

Добави коментар

Добави коментар